Advertentie script

Een advertentie script kan worden ingezet voor het maken van uw eigen advertentie website. Het script is voorzien van een beheerpaneel waarmee het ook voor mensen zonder technische kennis zeer eenvoudig is om een eigen advertentie website te runnen.

Inkomsten genereren

Uit deze advertentie website kunt u op verschillende manieren inkomsten halen. Allereerst kunt u banners koppelen aan verschillende plekken op uw website. Daarbij is het mogelijk om per bannerruimte meerdere banners te koppelen, die door het PHP script automatisch worden afgewisseld.

Ook kunt u diverse opties voor topadvertenties in het systeem aanmaken. Een topadvertentie blijft enkele dagen bovenaan het overzicht op uw website staan. U kunt verschillende opties hiervoor aanmaken waarbij u per optie kunt opgeven hoeveel dagen men bovenaan blijft staan en hoeveel men hiervoor dient te betalen.

Voor de afzonderlijke rubrieken op de website kunt u ook aangeven of er voor de plaatsing van een advertentie betaald dient te worden. Per rubriek is daarvoor een aparte prijs in te stellen. Betaling voor plaatsing van een advertentie verloopt daarbij direct online.

Op deze website wordt een betaalbaar advertentie script aangeboden. Het script is te koppelen aan verschillende betaalproviders voor het ontvangen van online betalingen. Gedurende de installatie maakt u een account aan voor het beheer van de website. Met dit account kunt u op de beheeromgeving inloggen en aanpassingen verrichten aan de website.

Uw advertentie website beheren

De verschillende onderdelen van uw advertentie website hebben een eigen beheerscherm. Zo is er een beheermscherm voor het beheren van de advertenties, een afzonderlijk scherm voor de rubrieken en weer een ander scherm voor gebruikersbeheer. Via een menu kunt u naar het juiste scherm navigeren.