Advertentie website maken

Wilt u een advertentie website maken, dan is het goed om te weten dat u hiervoor een marktplaats script kunt gebruiken. Met het marktplaats script hoeft u niet zelf te programmeren. Ook hoeft u geen diepgaande kennis van websites maken te hebben. Als u een kleur wilt aanpassen op de website, dan kunt u via een kleurkiezer een kleur aanklikken.

U heeft de volledige vrijheid over de indeling van de categorieën op de advertentie website. Het installatiescript maakt een grote hoeveelheid categorieën aan, maar u bent niet verplicht deze te gebruiken. U kunt eigen rubrieken aanmaken of de rubrieken die door het installatiescript zijn aangemaakt wijzigen. Ook kunt u rubrieken verwijderen als u deze rubrieken niet gebruikt of wilt gebruiken.

Meer over het marktplaats script kunt u vinden op deze website. Daar is het script ook eenvoudig te kopen. Nadat u het script gekocht heeft, kunt u u het op uw webruimte installeren. PHP7 en MySQL zijn nodig op uw webhosting pakket, maar bij de meeste hosting providers is dat geen enkel probleem. PHP7 en MySQL worden zoveel gebruikt dat ze bij de meeste webhosting pakketten zijn inbegrepen.

Webhosting hoeft niet heel duur te zijn. Vooral in het begin, wanneer uw advertentie website nog niet veel gebruikers heeft, volstaat een goedkoop webhosting pakket al. U kunt bij veel webhosting providers vrij eenvoudig uw webhosting pakket upgraden naar een beter pakket. En anders kunt u tegen die tijd altijd overstappen naar een hosting provider met een pakket dat beter op uw advertentie website aansluit.

Wilt u zich met uw advertentie website richten op een specifieke doelgroep, dan is dat ook met het marktplaats script te realiseren. Omdat de kleuren van de meeste onderdelen van de website en de categorieën eenvoudig aan te passen zijn, kunt u deze ook zo aanpassen dat ze aansluiten bij de doelgroep die u wilt aanspreken.

Maak jouw eigen website met JouwWeb