Uw eigen marktplaats site maken

Met een marktplaats script begint u probleemloos uw eigen marktplaats. Het grote voordeel van het gebruik van een marktplaats script is dat er van uw kant niet veel kennis van de techniek vereist is. Via een simpel te gebruiken beheeromgeving wijzigt u de instellingen van uw website. Er komt geen programmeerwerk of HTML code schrijven aan te pas.

Een goed script is het script van Vrolijk Internet Services. Wanneer u het marktplaats script installeert komt er een compleet werkende advertentie website beschikbaar op uw webruimte. Daarbij worden een groot aantal categorieën direct geïnstalleerd. Deze categorieën kunt u gebruiken voor uw advertentie website. Maar u bent niet verplicht om van deze categorieën gebruik te maken. U bent vrij om de geïnstalleerde categorieën aan te passen naar uw eigen wensen.

Wilt u de kleuren van uw website wijzigen, dan kunt u dat op een eenvoudige wijze via het beheergedeelte doen. Via een kleurkiezer kiest u de afzonderlijke kleuren van de verschillende onderdelen van uw website.

U kunt op een aantal manieren inkomsten generen met het marktplaats script. Zo kunt u betaalde rubrieken aanmaken op uw advertentie website. Een adverteerder zal een geldbedrag aan u moeten betalen wanneer hij een advertentie in een betaalde rubriek plaatst. Verder kunt u een geldbedrag rekenen wanneer een adverteerder een website of een telefoonnummer bij de advertentie plaatst. De prijs voor het vermelden van een telefoonnummer en van een website kunt u afzonderlijk van elkaar instellen.

Lijkt het u wel wat om uw advertentie website met het marktplaats script te maken? Op deze website leest u meer over het script. Ook kunt u het script daar betaalbaar aanschaffen.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb