Wat is een CMS systeem?

Een CMS systeem (of content management systeem) zorgt ervoor dat u relatief eenvoudig wijzigingen kunt doorvoeren op uw website zonder dat u kennis nodig heeft over de technische werking van de site. Met het juiste CMS systeem is het voor iedereen mogelijk om een website te maken en bij te houden.

Veel mensen kiezen voor een gratis CMS systeem zoals WordPress. Het probleem bij WordPress is echter dat voor veel basale functionaliteiten alsnog plugins geïnstalleerd moeten worden, waardoor er extra tijd verloren gaat aan installeren en configureren.

Bovendien weten veel mensen niet hoe ze WordPress plugins moeten installeren, waardoor vaak externe expertise moet worden ingehuurd. Niet alleen duurt het dan langer voordat de site naar wens is, vaak worden er alsnog (extra) kosten gemaakt.

Een goed alternatief is het CMS systeem van Vrolijk Internet Services. Anders dan bij WordPress is er wel sprake van aanschafkosten. Maar u kunt dan wel meteen aan de slag, omdat het systeem erg uitgebreid is. Zodoende is er weinig noodzaak voor het installeren van plugins. Direct na installatie kunt u al veel doen met uw website.

Heeft u één of meerdere WordPress websites en heeft u vaak de hulp van anderen nodig, dan is Vrolijk Internet Services voor u bijzonder interessant.

Een andere groep die veel baat heeft bij het CMS systeem van Vrolijk Internet Services bestaat uit ondernemers. Zij kunnen namelijk direct na installatie producten en diensten aanbieden via de website en online betalingen ontvangen. Hier kunt u meer lezen over het CMS systeem van Vrolijk Internet Services. Via de website van het bedrijf kunt u tevens een demo van het content management systeem aanvragen.