Marktplaats CMS

Bent u op zoek naar een Marktplaats CMS, dan kunt u deze betaalbaar aanschaffen op de website van het bedrijf Vrolijk Internet Services. Met het CMS script krijgt u de beschikking over een volledig werkende advertentie website. U hoeft het script slechts te installeren en u kunt direct aan de slag met het naar uw eigen smaak inrichten van uw advertentie website.

Het Marktplaats CMS is gebouwd met de programmeertaal PHP. Op de meeste hosting pakketten is het draaien van PHP scripts geen enkel probleem. Gegevens worden door het script opgeslagen in een MySQL database.

Tijdens de installatie van het script wordt er direct een groot aantal rubrieken geïnstalleerd, welke u op uw advertentie website kunt gebruiken. Vanzelfsprekend kunt u de rubrieken volledig naar eigen inzicht aanpassen. Zo is het mogelijk om een geldbedrag te vragen voor de plaatsing van advertenties in bepaalde rubrieken. Dit ontvangen van betalingen verloopt via Mollie. Mollie is heel makkelijk aan het Marktplaats CMS te koppelen.

Ook kunt u met het CMS script een geldbedrag vragen op het moment dat een adverteerder een telefoonnummer of een website wil vermelden bij de advertentie. Voor de vermelding van een telefoonnummer en een website kunt u afzonderlijke prijzen instellen.

Wilt u een eigen marktplaats beginnen en wilt u niet zelf een script bouwen of laten bouwen, dan is het Marktplaats CMS script het script dat u zoekt. U kunt op de website van Vrolijk Internet Services meer lezen over het Marktplaats CMS script. Het script is daar ook betaalbaar aan te schaffen.

Via de beheeromgeving wijzigt u gemakkelijk de belangrijkste instellingen van uw advertentie website. U kunt daar instellen hoelang een advertentie na de plaatsing zichtbaar moet blijven op de website en hoeveel foto's er aan een advertentie kunnen worden toegevoegd. Ook de kleuren en de diverse rubrieken op uw advertentie website past u via de beheeromgeving heel eenvoudig aan.

Maak jouw eigen website met JouwWeb