Marktplaats Script kopen

Het Marktplaats Script van Vrolijk Internet Services is een handig PHP script voor het bouwen en beheren van uw eigen marktplaats. Op een marktplaats kunnen adverteerders spullen te koop aanbieden. Daarbij kunnen bij een advertentie foto's worden toegevoegd. Geïnteresseerden kunnen reageren op de geplaatste advertenties.

Het gaat om een mobielvriendelijk advertentie script. Dit betekent dat de advertenties leesbaar zijn en juist worden weergegeven voor zowel mobiele bezoekers als bezoekers die de advertenties op een groot computerscherm bekijken.

Het grootste pluspunt van het Marktplaats Script is dat u niet zelf in PHP een script hoeft te programmeren. Het Marktplaats Script bevat reeds een groot aantal functionaliteiten die kenmerkend zijn voor een marktplaats website. Daarbij heeft u een grote mate van vrijheid bij het inrichten van uw eigen advertentie website.

Het beheren van de website is zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Zodat u nauwelijks kennis hoeft te hebben over websites maken, maar een eigen marktplaats beginnen voor u geen probleem is. U kunt met uw beheerdersaccount inloggen op de website en via de beheeromgeving uw website aanpassen.

Zo kunt u de door het installatiescript aangemaakte rubrieken heel eenvoudig naar uw eigen smaak aanpassen in één van de schermen van het beheerdersgedeelte. Via een ander scherm in de beheeromgeving kunt u de kleuren op uw advertentie website veranderen. En zo is er een scherm voor het beheer van alle advertenties op uw website en een scherm voor gebruikersbeheer.

Via de twee links in het artikel dat u nu leest komt u op de website van Vrolijk Internet Services terecht. Daar kunt u meer over het Marktplaats Script lezen en het Marktplaats Script kopen. Met het Marktplaats Script krijgt u een aantal mogelijkheden om geld te verdienen met uw advertentie website. Het hebben van een eigen marktplaats is immers het leukst wanneer het ook daadwerkelijk iets oplevert.

Maak jouw eigen website met JouwWeb