Afkorting CMS

Met een CMS programma wordt het maken en het beheren van een eigen website sterk vereenvoudigd. CMS staat voor de Engelse term "Content management system". Gegevens worden vaak zonder opmaak ingevoerd in de beheeromgeving. Aan de voorkant van de website worden de gegevens met behulp van sjablonen in de juiste opmaak gegoten en getoond aan de bezoeker.

Wanneer u uw website wilt beheren met een CMS programma, dan is het een goed idee om eens te kijken naar het CMS programma van Vrolijk Internet Services. Dit CMS programma is geschreven in de scriptingtaal PHP. PHP scripts draaien is op de meeste webhosting pakketten geen probleem.

Een voordeel van het CMS programma dat door Vrolijk Internet Services wordt aangeboden, is dat u geen extra functionaliteiten hoeft te installeren voor het toevoegen van formulieren aan uw website. Kiest u voor het gratis CMS programma WordPress, dan zult u uitbreidingen moeten installeren voordat u formulieren op uw website kunt plaatsen. Weet u niet hoe u dat moet doen, dan zult u de hulp van een expert moeten inschakelen. Doorgaans zitten daar kosten aan verbonden. Waardoor er toch kosten verbonden zitten aan een CMS programma dat in principe gratis is.

Zodoende kan een commercieel CMS programma de voorkeur hebben boven een gratis CMS programma op het moment dat gewenste functionaliteiten standaard al in het CMS programma zitten. U kunt dan immers direct aan de slag met uw website, zonder te hoeven wachten tot er extra functionaliteiten zijn geïnstalleerd.

Hier nogmaals de link naar de website van Vrolijk Internet Services. Op de website kunt u meer lezen over het CMS programma en u vindt er een formulier waarmee u een demo van het CMS programma kunt aanvragen. Tevens is het CMS programma via de website van Vrolijk Internet Services direct aan te schaffen. U kunt online betalen voor het CMS programma. Na de betaling kunt u het CMS programma direct downloaden en installeren op uw webhosting pakket.