Advertentie website

Indien u gebruik maakt van een marktplaats CMS script, is het samenstellen van een advertentie website vrij eenvoudig. Met een marktplaats CMS script krijgt u de beschikking over een compleet werkende advertentie website. Het script wordt geleverd met een beheeromgeving waarmee u allerlei instellingen van de advertentie website gemakkelijk wijzigt.

U kunt bijvoorbeeld aangeven hoe lang een advertentie zichtbaar moet blijven op de marktplaats website en hoeveel foto's er maximaal bij een advertentie kunnen worden toegevoegd. Ook het aanpassen van de verschillende categorieën of kleuren op de website is geen enkel probleem.

Het meegeleverde installatiescript installeert zelfs een groot aantal categorieën voor u. U kunt deze categorieën gebruiken op uw advertentie website maar u kunt de categorieën ook vervangen door eigen categorieën. U kunt namelijk naar hartenlust categorieën aanmaken, bewerken of weggooien.

Geld verdienen kan met het marktplaats script op een aantal manieren. Ten eerste is het mogelijk om betaalde categorieën aan te maken op uw advertentie website. Voor het plaatsen van een advertentie in zo een categorie zal de adverteerder moeten betalen. Welk bedrag er betaalt moet worden kan met het marktplaats script per individuele categorie worden ingesteld.

Daarnaast kunt u voor een vermelding van een telefoonnummer en van een website bij een advertentie afzonderlijk instellen of deze vermelding geld kost. U kunst ook afzonderlijk een prijs instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld 2 euro voor een website vermelding vragen en instellen dat het vermelden van een telefoonnummer gratis is. Of bijvoorbeeld 2 euro voor een vermelding van een telefoonnummer en 3 euro voor de vermelding van een website.

U kunt hier klikken om de website van Vrolijk Internet Services te bezoeken en meer te lezen over het script. Op de website van Vrolijk Internet Services kunt u het script ook kopen. U kunt online betalen. Na de betaling krijgt u een link naar een downloadpagina waar u het marktplaats script op ieder gewenst moment kunt downloaden.