Een marktplaats website maken

Het Marktplaats Script is een speciaal CMS systeem dat bedoeld is voor het beheer van een advertentie website. Maakt u gebruik van het Marktplaats Script, dan kunt u het beheer van uw website via een eenvoudig te bedienen beheeromgeving doen.

Meer informatie over het Marktplaats Script is via deze link te verkrijgen. Op deze website kunt u het script aanschaffen. U kunt zelf kiezen of u betaalt via iDEAL of PayPal. Na de betaling krijgt u direct toegang tot de downloadpagina met het Marktplaats Script. De link naar deze downloadpagina ontvangt u ook per e-mail. Daarmee kunt u het script op een later tijdstip (opnieuw) downloaden.

Categoriebeheer

Met het Marktplaats Script bepaalt u zelf uit welke categorieën uw advertentie website bestaat. Via de beheeromgeving maakt u op een eenvoudige manier een categorie aan, is het aanpassen van een categorie kinderspel en kunt u een categorie in een handomdraai weer verwijderen.

U kunt per categorie instellen of het plaatsen van een advertentie binnen die categorie gratis is of dat ervoor betaald moet worden. De prijs voor advertentieplaatsing kunt u per individuele categorie instellen.

Online betalingen ontvangen

Het ontvangen van online betalingen verloopt via Mollie. Dit is een online betaaloplossing die ondersteuning biedt voor onder andere iDEAL en PayPal. Het mooie is dat u daarbij alleen kosten heeft wanneer u daadwerkelijk een betaling ontvangt. Er is dus geen sprake van maandelijks terugkerende kosten.

Wanneer een bezoeker betaalt voor advertentieplaatsing dan wordt het bedrag bijgeschreven op uw Mollie account. Daarvan wordt het tarief voor de gekozen betaalmethode automatisch afgeschreven. Zo betaalt u op het moment van schrijven 29 cent voor een iDEAL transactie. U kunt zelf bepalen hoe vaak het geld in uw Mollie account aan u wordt uitbetaald.

Meer informatie

Wilt u meer lezen over het Marktplaats Script, dan kunt u op deze pagina meer informatie vinden over het script. Op die pagina kunt u het script kopen. Wanneer u het script aanschaft krijgt u direct toegang tot de benodigde bestanden van het script. Deze bestanden kunt u ook op een later tijdstip (opnieuw) downloaden via een link die per e-mail naar u wordt toegestuurd.

Maak jouw eigen website met JouwWeb