Begin uw eigen marktplaats website

Een kant en klaar marktplaats PHP script creëert de mogelijkheid om op een simpele wijze uw eigen marktplaats te beginnen. Zoals de naamgeving al aangeeft is het script gemaakt met PHP, een populaire scripttaal die bij de meeste webhosting pakketten wordt ondersteund.

Een belangrijk pluspunt van een kant en klaar marktplaats PHP script kopen ten opzichte van het zelf (laten) schrijven van een script, is dat u direct aan de slag kunt zonder te wachten tot het script klaar is of volledig genoeg is om te kunnen gebruiken.

Over een aantal belangrijke zaken zoals een waterdicht PHP inlogsysteem en online betalen is bij een kant en klaar marktplaats PHP script al nagedacht. U kunt zich zo direct na de installatie van het script volledig concentreren op de uitstraling en de content van uw advertentie website en op het aantrekken van bezoekers en gebruikers.

Marktplaats PHP script kopen

Het bedrijf Vrolijk Internet Services biedt een kant en klaar marktplaats PHP script betaalbaar aan. U kunt via deze link op de pagina komen waar het marktplaats PHP script wordt aangeboden.

Dit marktplaats PHP script zorgt ervoor dat u op een heel simpele manier uw eigen marktplaats kunt beginnen. Uw advertentie website is volledig aanpasbaar via de beheeromgeving van het script. Het aanpassen van uw advertentie website is zo eenvoudig dat u nauwelijks kennis van websites maken nodig heeft. De beheeromgeving is zo eenvoudig mogelijk in elkaar gezet.

De meeste webhosting pakketten ondersteunen PHP en MySQL standaard al. Hierdoor heeft u veel vrijheid in het kiezen van de webhosting voor uw advertentie website. U zet de bestanden van het marktplaats PHP script over naar de webruimte waarna u het installatiescript start. Na de installatie heeft u een volledig werkende advertentie website tot uw beschikking.

Een bezoeker kan zich via het registratieformulier eenvoudig aanmelden. Er wordt dan een gebruikersaccount aangemaakt, waarmee de bezoeker advertenties op uw website kan plaatsen.